dashboard_follow button_

Friday, 18 April 2014

Kehidupan Seorang "WIFE STUDENT"

Alhamdulillah....setelah 4 bulan di ijabkabulkan dgn 'Insan Terpilih" khidupan ku brubah segala-segalanya..terasa lebih dihargai...zauj terlalu menyayangi ku...kehidupan kami berjalan lancar syukur ke hadratNYA..selama 4 bulan juga ku belajar menguruskan rumah tangga sambil kerja (PRAKTIKAL)hihi kira kerja la kan...as designer graphic....gi keje pkul 9pagi blik pkul 6ptg....malam je masa kami "dating" kesian zauj..tapi apa kan daya ku masih belajar...tapi sekarang da habis praktikal so ada masa untuk zauj..tahun terakhir untuk ku....masa untuk ku strunggle semuanya..demi memenuhi harapan MAK &ABAH dan zauj tercinta untuk melihat ku meraih segulung "IJAZAH"..insya-ALLAH emak abah.semoga harapan ak untuk berjaya tercapai...
"MAN JADDA WA JADA"
<3 Hari Bahagiaku <3

Cinta Zauj & Zaujah

Thursday, 14 November 2013

~Debaran Kian terasa....Dup....Dap.......~

                           
Lensa muncul kembali....lama rasanya xupdate blog...almaklumla sibuk dgn study dan persiapan perkahwinan....2 keja dalam 1 masa mmg mencabar...tapi alhamdulillah dapat hadapi walaupun kdg2 emosi xstabil..hihi lambat sgt nk hbis bljar...haihhhh sabar je lah....debaran kian tersa sebab tinggal 2 minggu je lagi tarikh bahagia akn diijab kabulkan dgn insan terpilih ku SUHAIMI <3...semoga dipermudahkan hendaknye....
Selepas ni kehidupan ku 100% akan berubah...dari cik kepada puan dan dari single ke couple...hihi.semoga kami dapat harungi segalanya...kahwin usia muda ni tlalu byak cabaran tapi jika niat kita ingin menghalalkan hbungan dan bersedia untuk itu kita harus kuat...sebab pelbagai pndgn dan kritikan yg kita akan lihat....so jiwa kena kental....demi sebuah ikatan yang sah...rasa mcm nk gugur jntung bila hari mkin mendekati...uhhh kalah prsaan msa nk kena present artwork dpn pnsyarah huhu....harap dipermudahkan.... 
Sekian coretan untuk kali ini..korang doa2kan yer...semoga kami menjadi pasangan yg bhgia dan diredhai oleh ALLAH....aminnnn 


Suka Blog Audadi Anaqah??