dashboard_follow button_

Thursday, 14 November 2013

~Debaran Kian terasa....Dup....Dap.......~

                           
Lensa muncul kembali....lama rasanya xupdate blog...almaklumla sibuk dgn study dan persiapan perkahwinan....2 keja dalam 1 masa mmg mencabar...tapi alhamdulillah dapat hadapi walaupun kdg2 emosi xstabil..hihi lambat sgt nk hbis bljar...haihhhh sabar je lah....debaran kian tersa sebab tinggal 2 minggu je lagi tarikh bahagia akn diijab kabulkan dgn insan terpilih ku SUHAIMI <3...semoga dipermudahkan hendaknye....
Selepas ni kehidupan ku 100% akan berubah...dari cik kepada puan dan dari single ke couple...hihi.semoga kami dapat harungi segalanya...kahwin usia muda ni tlalu byak cabaran tapi jika niat kita ingin menghalalkan hbungan dan bersedia untuk itu kita harus kuat...sebab pelbagai pndgn dan kritikan yg kita akan lihat....so jiwa kena kental....demi sebuah ikatan yang sah...rasa mcm nk gugur jntung bila hari mkin mendekati...uhhh kalah prsaan msa nk kena present artwork dpn pnsyarah huhu....harap dipermudahkan.... 
Sekian coretan untuk kali ini..korang doa2kan yer...semoga kami menjadi pasangan yg bhgia dan diredhai oleh ALLAH....aminnnn 


Tuesday, 8 October 2013

Corat-coret Merah Putih

Alhamdulillah...hari ni berkesempatan juga nk menulis di blog...kenapa pon xtau la...dkt 4bulan juga blog ni da terkubur hihi da bersawang teruk dahh ni..hehe...hati skrg tgh berbunga2 sbb lagi sebulan lbh jer SAAT LAFAZ SAKINAH antara aku dan dia...hanya ALLAH tahu perasaan ni cam ne..semoga dipermudahkan..selepas ni sudah berubah title PUAN..huhu mcm2 prsaan yg timbul mkin btmbh tgungjwab semoga mmpulah ku tempuhi...untuk hari bahagia ku ni aku buat tema merah putih...puas jgk cari baju yg match untuk aku dan si dia...sbb ku nak yg ada ciri2 muslimah xnk la ketat sgt kan....yg pling penting tak sarat dgn manik2...rimas hihi cntoh mcm ni 
minat yg cm ni tapi xjumpa la..malas nk tempah sbb nak save budjet kan..mmg la kahwin sekali seumur hidup tapi buat apa nk mahal2 sbb kita digalakkan bersederhana dlm segenap hal.....betul x?ape2 pon keberkatan dari ALLAH yg ku harapkan untuk majlis ku nanti...aminnn...
Berbalik pada tema ku ni kan...akhirnya ku buat pilihan terakhir dgn memilih dress lbih kurang cm ni lahh....apa  rupa ak pkai pon xtau lahh..tgk je laaa nnti...hihi
merah putih mmg mnjdi idaman sejak dari dulu lagi...tercapai jgk pencarian baju pengantin wrna merah putih...wink~wink~ kalau bab pelamin xkisah la wrna apa pon...sbb ku bkn nk bersanding sgt pon...jnji ada untuk bgmbar je..itu ku serahkan pda akak2 ku yg pro..hihi perkahwinan ku ni pon simple jer..sbb ku pon student lagi...bak kata org "SIMPLE TAPI BERKAT" kan?kan?


Suka Blog Audadi Anaqah??