dashboard_follow button_

Friday, 19 April 2013

Suka Suki GOMO fm

Bukan senang nk jdi DJ ni kan..uhmmm aku telah dilamar untuk menjadi DJ Radio Online Gomofm..mulanya mcm berat hati jugak la kan sebab ku ni bukan byk ckap pon..lain la mcm kak ku DJ zarra tuhh..bila ckp lancarr..uhhmm tapi mcm ada suatu semangat nk sahut cabaran dorang tukk ku men DJ. 

so ku turutkan..dan al-kisah nya bermula pada malam tadi first time dj ni semua hasil kerjasama
 DJ kubi terima kasih sgt2 ku ni cepat ketaqq skit lagi2 bila nk melontarkan suara nihh jadi berpeluhh satu badan hahaha ...tapi alhamdulillah ku kuatkan hati layan jugak geng gomo fm..tu cter malam tdi ok lahh..dan lain pulak crita hari ni(sabtu_20/4/2013_12.30)dj KUBI bgi arahan sruh ku buat latihan dj so aku dgn ketaqq ni cube lahh..mcm2 msalh pulak timbull bila cuakk menguasai diriku..uhhhmm sempat putar 2 lagu server down sebab kena sihir dgn DJ ZARRA hahaha..skrg ni geng gomo fm gelar die nenek sihir ni smue gara-gara ak lahh trlepas ckp haha kesian plakk kt die ..maaf yer dj zarra yg comey..
syg zarra ketat2..bila server down ku rsa bersyukur sgt sbb xpayh dj klo x rsa nk jatuh jntung haha tpi xblh lpaskn dri sbb memg ku kena dj gak lpas2 nihh hihi..so kena buat persediaan je la kan.. fuhh so far ku bljar bnda baru..go go chayokk.. pada semua yg bagi support terutama sahabat ku KUCEN AJAIB.. hihi arap2 lpas ni akn bjalan lancar..bljar dari kesilapan kn.. abiss sudahh ku mbebel dn mncoret kn ape yg brlaku.. bertemu kita di entry yg lain.. byee.. byee...

8 comments:

  1. dera jgn x dera dia yehaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  2. Semoga kiranya SUKSES Dalam BE-DJ Yer
    and SUkses dalam Desember Esok yer....
    Amin

    by RAHMAT
    From INDONESIA

    ReplyDelete
  3. kubi xpew2 sy ingat haha kpda Rahmat terima kasih atas sokongan.. dn arap2 semua akn bjlan lancar..

    ReplyDelete
  4. Tiada ucapan lain selain Tahniah "lensa Cinta" ...
    teruskan usha.. klau getar on kipas volume 5 .. hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kucen Ajaib wacaaa jahatttt haha wacaaa

      Delete
  5. bismilah .. Aslamualaikum...tiada ucapan lain selain tahniah angkasa ucapkan kpada "LENSA CINTA" .. semoga dteruskan ber dj .. slmat mnghiburkan.. hihih..

    ReplyDelete
  6. Gud Luck sayam lensa...Dont give up...Sore lensa mmng sweett...I lup u sayam :D muaahh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dierahh syg support lensa..still melekat di gomo fm..

      Delete